HTML

ROTFL

Néha már kínomban röhögök... Gondolatok a hazai és nemzetközi közéletről

Friss topikok

Archívum

Szolgálunk és védünk...

2008.11.12. 22:36 Magyar Ugar

Nyomoronc rendőrségünk bizony végre eredményt is fel tud mutatni! Zseniális nyomozómunkával felgöngyölítették ezt az okirat-hamisításos ügyet, mi több, gyanusítottat is találtak! A dolog értékén alig csökkent, hogy Kaya Ibrahimmal szemben az elkövető -immár nyugodtan kijelenthetjük, igazi alvilági bűnöző- alig néhány hét munkával fellelhető volt. Trükkös volt pedig, hiszen leadta személyi igazolványának fénymásolatát. Ez annyira furfangos volt, hogy kis híján félrevezette a nyomozókat, hiszen ki jelentené fel saját magát?

Akárhogyan is, ez már történelem. A társadalomra igen veszélyes bűncselekmény (mi több, bűncselekmény-sorozat! Közokirat-hamisítás, csalás, stb) elkövetését a bűnöző azzal próbálta álcázni, hogy felhívta a figyelmet arra, hogy mások az okirat-hamisítást üzletszerűen és sorozatban művelik. Szerencsére ez éberéket nem hatotta meg, nem sikerült túljárni az eszükön.

Az ember, különösen kis hazánkban, azt várná, hogy ilyenkor a legfőbb ügyész, de legalább a miniszter bedől a bolsevik trükknek. De nem, szerencsére a nyomozás szakszerűségét nem vonják kétségbe, kivételesen nem "szólnak le".

Ha leszólna, ha intézkedne, ebben az országban már szinte nem is érezném otthon magam...

update: sajnos mégis leszóltak, intézkedtek, sikerült megvezetni a hatóságot. Kérdés, hogy miért tartott eddig? Utolsó bástya?

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség abszurd nyomozás

A bejegyzés trackback címe:

https://rotfl.blog.hu/api/trackback/id/tr11766198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása